Informacije

22. Републичко такмичење из хемије и неметала

Највећи успех ученика Техничке школе

Ученици Техничке школе, Дејан Солдатовић и Нина Станисављевић, освојили су друго место у екипном пласману на 22. Републичком такмичењу из хемије и неметала.

Такмичење је одржано у Кикинди, домаћин и организатор били су ученици и колектив ССШ „Милош Црњански“, а учесници ученици и њихови ментори из целе Србије, тачније из 25 средњих стручних школа. Током три дана (12.-14. 05.2017.) седамдесет и четири ученика из 25 стручних школа такмичила су се у две дисциплине: општа и неорганска хемија и хемијска технологија. У обе дисциплине такмичење се састојало из писменог теста и практичне вежбе.

Дејан Солдатовић освојио је треће место, а Нина Станисављевић седмо место у појединачној конкурецији, што је у екипној било довољно да се освоји високо друго место у јакој конкуренцији. Победници су имали један бод више, па ученици из Средње школе „Свети Сава“ из Лознице носе титулу победника ове године.

Ранг листа из опште и неорганске хемије – појединчно

Ранг листа из опште и неорганске хемије – екипно

ФОТОГРАФИЈЕ

Разредни старешина, професор и ментор на такмичењу била је Марина Живковић, професор хемијске групе предмета у Техничкој школи.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *