Техничка школа Бор

Obeležen Dan škole

Predivnim programom, u prisustvu mnogobrojnih zvanica, učenici i nastavnici Tehničke škole obeležili su Dan škole i 71. rodjendan!

Direktor škole, Vladimir Stanković, poželeo je dobrodošlicu uvaženim gostima, sa akcentom da su učenici i nastavnici Tehničke škole bogati upravo zbog PRIJATELJA škole, bivših učenika i svih koji joj se rado vraćaju.

Nastavnica srpskog jezika Marijana Radojković je sa učenicima priredila program posle kojeg se dugo čuo aplauz svih prisutnih i o kojem će se dugo pričati. Delovi predstave, iz filma “Šešir profesora Koste Vujića”, biće nadograđeni i u planu je izvođenje u Muzičkoj školi u narednom periodu.

Nastavnik muzičkog vaspitanja, Milan Dinić, i gost škole Ivana Ilić Dinić, sa horom škole su u nekoliko navrata pokazali da program bez muzike, predivnih numera je prosto nezamisliv u ovakvim situacijama. Oni su to uradili profesionalno, kao da se samo time bave!

Nagrađeni su najbolji učenici koji su učestvovali na nagradnom literarnom i likovnom konkursu povodom Dana škole.

Direktor škole je u kratkim crtama naveo šta je to najznačajnije urađeno između dve godišnjice.

A desilo se toliko toga lepog da bi moglo da se priča satima. Kao rezultat svega, upis učenika u Tehničku školu je za 35 učenika veći nego prošle školske godine.

Borski mediji su napravili lepe priloge, pogledajte:

  • prilog Televizije Bor,
  • Budilica – Televizija Bor

Bor030.net – Obeležen Dan škole u Boru

Veći broj fotografija pogledajte na našoj FB stranici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *