„Седми научни бум удара у ум“ назив је овогодишњег фестивала науке, Тимочког Научног Торнада, одржаног 3.11.2018.године у ОШ „3.октобар“ у Бору.

Као и свих претходних година, и ове године Техничка школа узела је учешће у овој манифестацији. Широки спектар образовних профила који се школују у нашој школи пружио је простор за демонстрацију разноврсних огледа из области фармацеутске технологије, хемије, биологије, рециклаже, производње и припреме хране, математике, рударства и геологије.

Посећеност целокупне манифестације била је више него одлична, на радост свих учесника.  Штандови наше школе привукли су велику пажњу посетилаца, од  оних најмлађих  до оних нешто старијих.  У прилог томе говори и чињеница да је оглед са ласером који је демонстрирао рефлексију светлости, у извеођењу ученица Нине Станисављевић и Јоване Миленовић (III-1, Техничари за индустријску фармацеутску технологију), под менторством наставнице Марије Радовановић, проглашен за најбољи оглед у категорији ученика средњих школа.

 

 

 

 

Похвале за све учеснике, а посебне честитке награђеним учесницима!

За већи број фотографија, посетите Facebook страницу и Instagram профил наше школе.