Техничка школа Бор

Фото-конкурс (позитивне вредности које треба неговати у школама)

Обавештење за учеснике фото-конкурса Техничке школе:

Обавештавамо ученике да је комисија Техничке школе, изабрала најбоље радове пристигле на фото-конкурс на тему пријатељства и позитивних вредности које треба неговати у школама.
На фото-конкурс, који је био расписан од 29.03. до 07.03.2019. године на Инстаграму, пристигло је 37 фотографија. Све фотографије су биле веома добре са снажним порукама везаним за пријатељство.
Комисија, у чијем саставу су били наставници и ученици Техничке школе, је изабрала три најбоља рада руководећи се критеријумима конкурса:
1. прво место освојила је фотографија ученика Вељка Пелића, одељење IV2 Техничар за индустријску фармацеутску технологију


2. друго место освојила је фотографија ученика Матеје Богдановића, одељење III1 Техничар за индустријску фармацеутску технологију


3. треће место освојила је фотографија ученика Јована Шербановића одељење II2 Техничар за заштиту животне средине


Ученици награђених радова ће добити ваучер који могу искористити у фото-радњи у циљу унапређења својих знања о фотографији.
Специјалну награду за квалитет фотографије – један дан на фотосафари-ју „Добра и лоша земља 2019“ додељује удружење „Вилаж“ Анђели Радовановић одељење IV2 Техничар за индустријску фармацеутску технологију и првонаграђеном Вељку Пелићу.

Специјалнa наградa за квалитет фотографије – Анђелa Радовановић IV2

Свим учесницима конкурса фотоклуб „Дунав“ из Бора, донира каталоге са званичних FIAP –ових изложби.
Подела награда ће се одржати у холу школе, у четвртак 25.04.2019. године у време великог одмора. Молимо све учеснике конкурса да присуствују свечаности како би преузели своје награде и поклоне.

Фотографије осталих учесника могу се видети на Facebook страници наше школе, кликом на линк – Фото – конкурс

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *